Home Tesztkerékpárok
Tesztkerékpárok
Mali Revolution 2015 PDF Nyomtatás

 

Revolution_web

Egy új szín a Mali kínálatában!

2015 a MALI REVOLUTION éve!
A Mali Bicycle technology bemutatja új versenykerékpárját, ami világhírű cégekkel való közös munka és a modern technológia gyümölcseként tiszteleg a cég 25 éves évfordulója előtt. Hydroforming vázkialakítás, karbon villa, integrált hajtómű, egyedi design, tőrtető színek.

 

Fogyasztói ára: 169.990.-Ft.

Rendelem

Bővebben...
 
Mali Mamba 29" 2015 PDF Nyomtatás

Mamba_29_web

Mali és 29-es? Prolongálva!

A Mamba név sokaknak ismerős, nem is csoda. A színek harmóniája, egyedi stílus, kényelem és határozott, magabiztos megjelenést nyújtó társ terepen, hosszabb
utakon is. Nem akartunk ebből 2015-ben sem alábbadni! Idén is a paletta csúcsát jelenti. Megbízható Shimano Deore és Alivio alkatrészekkel láttuk el a kerékpárt. A geometriát a felszereléshez igazítottuk, így kényelmesebb valamint kevésbé agresszív.

 

Fogyasztói ára: 169.990.-Ft.

Rendelem

Bővebben...
 
Mali Mamba 27,5" 2015 PDF Nyomtatás

 

Mamba_27.5_web

Mali és 27,5-es?  Idén első alkalommal mutatjuk be új büszkeségünket: Mali Mamba 27,5!

A Mamba név sokaknak ismerős, nem is csoda. Mindig a MTB vonalunk csúcsát jellemezte. 2015ben is törekszünk a színek a stílus, és kényelem színtézisére.A modern technológiával kiegészülve válik igazi társ belőle, rövidebb és kimerítően hosszabb utakon is. Megbízható Shimano Deore és Alivio alkatrészekkel láttuk el a kerékpárt. A geometriát a felszereléshez igazítottuk, így lett kényelmesebb ugyanakkor kevésbé agresszívabb. Nem is kell ennél több.
Megbízhatóság, kényelem, stílus.

 

Fogyasztói ára: 169.990.-Ft.

Rendelem

Bővebben...
 


A Mali Bicycle Technology boltjában a Mongoose, Wheeler, Cannondale, Mali kerékpárok teljes választéka megtalálható! kerékpár, fitness kerékpár, bmx kerékpár, MTB kerékpár, gyerek kerékpárok, női kerékpárok, országúti kerékpár, trekking kerékpár,