Home Fitness termékek Futópadok
Futópadok
MALI PACER futópad PDF Nyomtatás

A Mali Pacer motorizált futópad nem csak segít, hogy az edzettségi szinted megfelelő legyen, de mindezt letisztult eleganciával tálalja!

A könnyen olvasható kijelző, valamit a 1-22km/h között állítható gyorsaság, a 0-18% között állítható dőlésszög és a 4.0LE AC motor tökéletes edzőtermi eszközzé teszi ezt a futópadot!

Maximális terhelhetősége: 180 kg

Fogyasztói ára: 777.000.-Ft

A terméket a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen megrendelheti!

Bővebben...
 
MALI STRIDER futópad PDF Nyomtatás

A Mali Strider motoros futópad egyedi és elegáns megjelenésében segít Önnek elérni az egészséges életmódhoz kapcsolódó célkitűzéseit!

Az áttekinthető és részletgazdag kijelzőfelület egyértelmű útmutatást ad a számos funkció könnyed eléréséhez. Automatikus sebességtartománya 1-22km/h-ben, automatikus lejtési szöge 0-22 fokban állítható. Az egyszerűen összecsukható kialakításával maximálisan hozzájárul a helytakarékos tárolásához.

A Mali Strider futópad váltóáramú AC motorral rendelkezik, ezt a technológiát használják az edzőtermi, professzionális gépeknél is, ez alkalmas a folyamatos, több órán keresztüli használatra.

Az AC motorok élettartama a sokszorosa az egyszerűbb DC motorokénak!

Maximális terhelhetősége: 150 kg

Fogyasztói ára: 444.000.-Ft

A terméket a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen megrendelheti!

Bővebben...
 

A Mali Bicycle Technology boltjában a Mongoose, Wheeler, Cannondale, Mali kerékpárok teljes választéka megtalálható! kerékpár, fitness kerékpár, bmx kerékpár, MTB kerékpár, gyerek kerékpárok, női kerékpárok, országúti kerékpár, trekking kerékpár,