Home BMX Mongoose
Mongoose

Mongoose storyMongoose Logo BMX 2014 PDF Nyomtatás

logo_2014M14_Mongoose_Logo_D1

Profi vagy, vagy amatőr? Ez az a bringa, amiben mindenki megtalálja a kompromisszummentes számítását.

Új színek és grafika! Megérkezett a legújabb LOGO!!

A legfontosabb és legjobb része a kerékpárnak a fogaskerékrendszer. Egészen pontosan a hátsó kazettás agy, mellyel ugyanúgy előre, mint hátra is fel lehet rakni kisebb fogaskerekeket. Ez súlycsökkenést eredményez, ugyanis a lánc is kisebb, ami képes megakadályozni a lánc külső erő általi sérülését. Ez egyszerűen fantasztikus egy ilyen BMX esetében! Különlegesen széles BMX kerekek a jobb tapadás és jobb irányítás érdekében, fehér belsőperemmel. Az egész kerékpárra ránézve mindjárt egyértelművé válik, hogy miért is sikerkerékpár a Mongoose Logo. Kis hajtómű, király kinézetű gumik, szép, új festés, hogy minden szépen összeálljon + 14mm hátsó tengelyt kapott, hogy erősebbé váljon!

Fogyasztói ára: 74.900.-Ft

Rendelem

Bővebben...
 
Mongoose Program 2013 PDF Nyomtatás

m13_CAP20_blk.jpg

Wow, 2013-ban egészen egyszerűen fantasztikus a Mongoose kerékpárok kinézete! Vessük csak ezt össze a bringások visszajelzéseivel! Ugyanazok! Mindenki álmuldozik! Telepakolva minden földi jóval amit csak egy profi BMX-es szeme csak megkívánhat! Természetesen minden megtalálható ebben a BMX-ben, ami csak elvárható: 9T-s kazettás agy, mikro-lánckerék, full Cro-Mo három darabos meghajtás az extra erőért, a nagyobb lehetőségekért. És akkor még nem is beszéltünk az Odysee BMX alkatrészekről. A Mongoose egy hatalmas kerékpáros cég, rengeteget dolgoznak azon, hogy a váz és az alkatrész árait a lehető legjobban lenyomja. Pontosan tudják, hogy mit szeretnének a profik, és mit a kezdők. Ismerjük el: a Mongoose idén kitett magáért!

Fogyasztói ára: 79.900.-Ft.

Rendelem


Bővebben...
 


A Mali Bicycle Technology boltjában a Mongoose, Wheeler, Cannondale, Mali kerékpárok teljes választéka megtalálható! kerékpár, fitness kerékpár, bmx kerékpár, MTB kerékpár, gyerek kerékpárok, női kerékpárok, országúti kerékpár, trekking kerékpár,

Gyári garancia

Cannondale

Mongoose

Akciók

Akciók

Tesztkerékpárok

Tesztkerékpárok

Biker's Guide rendelés

Megjelent a 2016-ös Biker's Guide

Rendeld meg és postán elküldjük neked!
(Magyarország területére ingyenes)

Kedvezmény rendszerünk

bővebben >>>

Vélemények

mali_velemenyek

cannondale_velemenyek

mongoose_velemenyek

Vendégek

Oldalainkat 52 vendég böngészi

WHEELER    Mongoose    Cannondale    Cannondale   MAGURA  acor-logoMarzocchi  Campagnolo